Klevely BIOLINIE

Klevela je tradiční produkt s velkými kusy ovoce, který vzniká jen jeho krátkým povařením. Vybrané odrůdy ovoce pocházejí z ekologického sadu na jižní Moravě, kde je nejprve ručně trháno a pak krátce povařeno s malým množstvím třtinového cukru a agaru. Klevela obsahuje 80% ovoce, díky čemuž má svěží přirozenou ovocnou chuť.

Klevela se hodí nejen na pečivo, ale i na přípravu koktejlů a dezertů, výborně chutná i s jogurtem, na kaších, palačinkách nebo ji prostě můžete mlsat jen tak lžičkou. Klevely nabízíme ve třech variantách - Jahodová, Broskvová a Meruňková.


*
jakodova-klevela_01.jpg, 11kB

BIOLINIE Jahodová klevela

SLOŽENÍ: bio jahody (80%), bio třtinový cukr (19%), mořská řasa agar agar


*
merunkova-klevela_01.jpg, 10kB

BIOLINIE Meruňková klevela

SLOŽENÍ: 80% bio meruňka, 19% bio třtinový cukr, 1% mořská řasa agar agar. Na výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 125 g meruněk.


*
broskvova-klevela_01.jpg, 11kB

BIOLINIE Broskvová klevela

SLOŽENÍ: bio broskve (80%), bio třtinový cukr (20%), mořská řasa agar agar. Na výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 100 g broskví.


*

Švestkový džem BIOLINIE

Lahodný džem ze švestek, dozrávajících v moravském ekologickém sadu, je vyroben dlouhým vařením dobře vyzrálého ovoce. Chutná jako poctivá povidla od babičky. Na džemu si pochutnáte nejen v buchtách a koláčích, ale také v jogurtu, na pečivu či na palačinkách. SLOŽENÍ: bio švestky 80%, bio třtinový cukr 20%. Na výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 250 g švestek


*
svestkovy_dzem_01.jpg, 10kB
*