Koření řady BIOLINIE
 
Kořenící směsi BIOLINIE jsou namíchány výhradně z ingrediencí v biokvalitě. Tyto bylinky jsou s láskou pěstovány na polích, kde nejsou chemicky ošetřovány a postřikovány. BIO koření, na rozdíl od běžného koření, je plné vitálních látek, protože nesmí být během výroby ozařováno. Má mnohem výraznější chuť a vůni.
 
 
     
 

BIOLINIE sůl s 12-ti bylinkami
BIOLINIE Koření na pizzu a těstoviny
BIOLINIE Koření na pečení a grilování

 
   
   

BIOLINIE sůl s 12-ti bylinkami
Vhodné na dochucování pokrmů místo obyčejné soli.
Složení:
mořská sůl, libeček, kmín, estragon, kopr, bazalka, dobromysl, meduňka, rozmarýn, majoránka, anýz, tymián, fenykl, droždí.

   
   

BIOLINIE Koření na pizzu a těstoviny
Vynikající k ochucení pizzy a těstovin. Složení: bazalka, dobromysl, tymián, libeček

Pizza čtyři roční období
400 g celozrnné pšeničné mouky jemně mleté BIOHARMONIE, 20 g droždí, 800 ml konzervovaných rajčat, třtinový cukr BIOHARMONIE, 150 g mozzarelly, 300 g goudy, 100 g šunky, 1 cuketa, 100 g, žampionů, mořská sůl, 2 papriky, olivový olej BIOLINIE, koření na pizzu a těstoviny BIOLINIE.

Do mouky dáme droždí, přilijeme 250 ml vody, posypeme cukrem a vypracujeme těsto, které necháme 30 minut vykynout. Slijeme vodu z rajčat, rozmačkáme je, přidáme sůl a cukr. Mozzarellu a šunku nakrájíme na kostičky, goudu nastrouháme, cuketu pokrájíme na kousky, houby na plátky a papriky na kostičky. Na vymaštěný plech rozprostřeme těsto, které potřeme rajčaty, posypeme  goudou a obložíme připravenými surovinami. Na závěr posypeme zbytkem goudy, pokapeme olejem, posypeme kořením a pečeme na 220 stupňů asi 20 minut.

   
   

BIOLINIE Koření na pečení a grilování
Vhodné pro grilované pokrmy. Složení: rozmarýn, sladká paprika, petrželová nať, česnek.

Špízy z kuřecího masa a zeleniny

Kuřecí maso, brambory vařené v slupce, kedlubna, lilek, cibule, paprika, olivový olej BIOLINIE, koření na pečení a grilování BIOLINIE, grilovací hořčice, mořská sůl, nezbytné špejle.
Kuřecí masíčko nakrájené na kousky (olej, koření, grilovací hořčice a sůl). 

Na špejli napichujeme střídavě maso a nakrájenou zeleninu kterou ještě jemně prosypeme kořením. Špízy při grilovaní potíráme zbylým lákem, do kterého ještě můžeme podle chuti namačkat pár stroužků česneku.