BIOLINIE celozrnné špagety pšeničné
Bezvaječné těstoviny z tvrdé pšenice.
Těstoviny pod značkou BIOLINIE jsou vyrobeny v Itálii dle tradičních metod toskánských mistrů. Pro jejich výrobu se používají bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku.
Jedná se o kvalitní těstoviny z tvrdé pšenice v nichž se snoubí tradice, kvalita, tvořivost a inovace, které společně s pečlivě vybranými surovinami v biokvalitě a italským temperamentem dodávají těstovinám originální chuť a vynikající vlastnosti.

Recept pro inspiraci

Śpagety BIOLINIE se smetanovou omáčkou s rozmarýnem

400 g celozrnných špaget BIOLINIE, 6 polévkových lžic olivového oleje BIOLINIE, 1 hrst najemno nasekaného rozmarýnu, nastrouhaný tvrdý sýr , 4 polévkové lžíce rýžového krému ISOLA BIO, mořská sůl.

Během vaření těstovin, rozpálíme na pánvi olej při střední teplotě, do kterého po té přidáme rozmarýn. Necháme zhruba 10 sekund povařit a sundáme z plotny. Přidáme rýžový krém, směs osolíme a zamícháme. Těstoviny necháme okapat, a dokud jsou ještě vlhké, přidáme je do pánve. Přidáme nastrouhaný sýr, vše promícháme a chvíli necháme při silné teplotě prohřát.

 

 

 

BIOLINIE bílé špagety pšeničné
Tyto těstoviny byly vyrobeny v Itálii z vysoce kvalitní italské pšenice semoliny dle tradičních metod toskánských mistrů. Pro jejich výrobu se používají bronzové formy. Proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku. Vysoká kvalita pečlivě vybraných biosurovin společně s italským temperamentem, tvořivostí a tradicí, s jakou jsou těstoviny vyráběny, jim dodává originální chuť a jedinečné vlastnosti.
Špagety jsou tradičně podávány s nespočtem variací rajské omáčky (s bylinkami, masem či zeleninou).

 

 

 

 

BIOLINIE bílé fusilli pšeničné
Tyto těstoviny byly vyrobeny v Itálii z vysoce kvalitní italské pšenice semoliny dle tradičních metod toskánských mistrů. Pro jejich výrobu se používají bronzové formy. Proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku. Vysoká kvalita pečlivě vybraných biosurovin společně s italským temperamentem, tvořivostí a tradicí, s jakou jsou těstoviny vyráběny, jim dodává originální chuť a jedinečné vlastnosti.
Vřetena – fusilli se výborně hodí ke smetanovým omáčkám, které se dobře zachytí v jejich spirálovitém tvaru.

 

 

 

BIOLINIE bílé penne pšeničné
Tyto těstoviny byly vyrobeny v Itálii z vysoce kvalitní italské pšenice semoliny dle tradičních metod toskánských mistrů. Pro jejich výrobu se používají bronzové formy. Proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku. Vysoká kvalita pečlivě vybraných biosurovin společně s italským temperamentem, tvořivostí a tradicí, s jakou jsou těstoviny vyráběny, jim dodává originální chuť a jedinečné vlastnosti.
Trubky – penne se výborně hodí k přípravě těstovinových salátu a k tradičním italským omáčkám pesto.





 

 

BIOLINIE celozrnné penne
Popis: Celozrnné špaldové těstoviny.
Příprava: 100g těstovin vložíme do 1 litru osolené vroucí vody a za občasného míchání vaříme cca 9 min. Odstavíme a necháme dojít pod pokličkou 2-5 min, podle způsobu použití. Hotové těstoviny scedíme.
Složení: špaldová mouka bio
Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 70%

 

 

 

 

 

c

c

c

c